Kirjan juhla

[av_section min_height=” min_height_px=’500px’ padding=’default’ shadow=’no-shadow’ bottom_border=’no-border-styling’ bottom_border_diagonal_color=’#333333′ bottom_border_diagonal_direction=’scroll’ bottom_border_style=’scroll’ scroll_down=” custom_arrow_bg=” id=” color=’main_color’ custom_bg=” src=” attach=’scroll’ position=’top left’ repeat=’no-repeat’ video=” video_ratio=’16:9′ video_mobile_disabled=” overlay_enable=” overlay_opacity=’0.5′ overlay_color=” overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av_element_hidden_in_editor=’0′]

[av_heading heading=’Kirjan juhla’ tag=’h3′ style=’blockquote modern-quote modern-centered’ size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’30’ color=’custom-color-heading’ custom_font=’#f5060e’ av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’20 px’ custom_border_color=’#f5060e’ custom_margin_top=” custom_margin_bottom=” icon_select=’no’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=” admin_preview_bg=”]

[av_one_fourth first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]

[av_image src=’http://pentinkulmanpaivat.fi/wp-content/uploads/2020/03/Jyrki-Nummi-1-200×250.jpg’ attachment=’1653′ attachment_size=’thumbnail’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=’yes’ font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ custom_class=” admin_preview_bg=”]
Jyrki Nummi
[/av_image]

[av_image src=’http://pentinkulmanpaivat.fi/wp-content/uploads/2020/03/Taija-Tuominen-200×250.jpg’ attachment=’1655′ attachment_size=’thumbnail’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=’yes’ font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ custom_class=” admin_preview_bg=”]
Taija Tuominen
[/av_image]

[av_image src=’http://pentinkulmanpaivat.fi/wp-content/uploads/2020/03/anna_kortelainen_MG_6049-200×250.png’ attachment=’1654′ attachment_size=’thumbnail’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=’yes’ font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ custom_class=” admin_preview_bg=”]
Anna Kortelainen
[/av_image]

[/av_one_fourth][av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” custom_class=” admin_preview_bg=”]
14.00–16.30 Urjalan yhtenäiskoulun auditorio

Avauspuheenvuoro – xx

Juhlapuhujat

Professori Jyrki Nummi:

Kirjailija, kouluttaja Taija Tuominen:

Kirjailija, tutkija Anna Kortelainen:

15.00–15.30 Kahvitauko, tarjolla Väinö Linnan nimikkoleivoksia!

15.30–16.30 Toinen Tuntematon – Tuntemattoman sotilaan naiset

Väinö Linnan Tuntematon sotilas on se kertomus sodasta, jonka suomalaiset tuntevat ja tunnistavat omakseen. Vaan millaisia ovat sota-ajan tarinat, kun ne kerrotaan naisten silmin? Kuinka kotirintamalla pärjättiin?

Toinen tuntematon -näytelmä perustuu samannimiseen vuonna 2017 ilmestyneeseen novellikokoelmaan. Siinä 20 kirjailijaa kertoi kukin tarinan Linnan romaanin naishenkilöiden silmin nähtynä.

Näytelmän ovat tuottaneet yhteistyössä Pentinkulman päivien, Väinö Linnan seuran ja Turun Kaupunginteatterin.

Ohjaus ja dramatisointi Satu Rasila.

Näyttelijät: Kirsi Tarvainen ja Pihla Maalismaa.

Liput 25 €/hlö.
[/av_textblock]

[av_button label=’Osta liput’ link=’manually,http://’ link_target=’_blank’ size=’small’ position=’left’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’custom’ custom_bg=’#f5060e’ custom_font=’#ffffff’ custom_class=” admin_preview_bg=”]

[/av_one_half][av_one_fourth min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]

[av_image src=’http://pentinkulmanpaivat.fi/wp-content/uploads/2020/03/Satu-Rasila-200×250.jpg’ attachment=’1658′ attachment_size=’thumbnail’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=’yes’ font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ custom_class=” admin_preview_bg=”]
Satu Rasila
[/av_image]

[av_image src=’http://pentinkulmanpaivat.fi/wp-content/uploads/2020/03/Kirsi-Tarvainen-200×250.jpg’ attachment=’1657′ attachment_size=’thumbnail’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=’yes’ font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ custom_class=” admin_preview_bg=”]
Kirsi Tarvainen
[/av_image]

[av_image src=’http://pentinkulmanpaivat.fi/wp-content/uploads/2020/03/Pihla-Maalismaa-200×250.jpg’ attachment=’1660′ attachment_size=’thumbnail’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=’yes’ font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ custom_class=” admin_preview_bg=”]
Pihla Maalismaa
[/av_image]

[/av_one_fourth][/av_section]