PenttariKlubi

PENTTARIKLUBI 06.08.2022 KLO 19-23.30

Pentinkulman päivien lauantai huipentuu PenttariKlubille! Ensimmäistä kertaa järjestettävä PenttariKlubi saa arvoisensa puitteet ainutlaatuisessa kulttuuriympäristössä. Harvoin yleisölle avoinna olevan, Honkolan kartanolla sijaitsevan ja upeasti saneeratun Valkoisen navetan ylisillä nautitaan suomalaisesta kesäillasta, musiikista ja laadukkaasta ruuasta. Mutta pidä kiirettä, paikkoja on rajoitetusti – näitä lippuja ei jää ovelta ostettavaksi!

Yhteistyössä Hongola Gård.

PAIKKA: Honkolan Kartano, Kartanokuja 78, Honkola

LIPUT: 22,00 € +tilausmaksut (alk. 1,50 € /tilaus www.lippu.fi)

Osta liput logo
Artisti Kauko Röyhkä
Kauko Röyhkä. Kuvaaja Olga Välimaa.
Topi Saha. Kuvaaja Tero Ahonen.

Esiintyjinä Topi Saha ja Kauko Röyhkä

Kaustisella syntynyt Topi Saha on väkevistä sanoituksistaan ja vähäeleisistä kappaleistaan tunnettu laulaja-lauluntekijä. Helsingin Sanomat on tituleerannut artistia kotimaisen folkin toivoksi.

Sahan neljäs albumi, 2018  ilmestynyt Lopunajan rakastavaiset on saanut osakseen kauttaaltaan kiittäviä arvioita. Julius Maurasen tuottamaa albumia on luonnehdittu pysäyttäväksi ja ikiaikaiseksi. Soundi-lehden mukaan Sahan toiminta ”melko marginaalisen musiikin alalla ja sitä kautta isompiin kuvioihin päätyminen antaa uskoa vanhan liiton tapaan tulla tunnetuksi levy levyltä, ajan myötä”. Savon Sanomien mukaan ”tuntuu, kuin Topi Saha olisi ollut olemassa aina”.

Soolouransa ohella Saha musisoi säännöllisesti Antero Lindgrenin ja Mikko Joensuuntaustayhtyeissä. Miehen itsensä lisäksi ovat hänen laulujaan esittäneet mm. Lassi Valtonen, Anna Puu, Ellinoora ja Johanna Försti.

Tällä hetkellä Topi Saha valmistelee uutta albumia.

”Minkäänlaisia kikkoja ei tarvita, kun on vahva tarina ja taito kertoa. Sahalla on. Hän on aivan poikkeuksellinen lahjakkuus.”
-Helsingin Sanomat


Kauko Röyhkä on pitkän linjan kirjailija ja rockmuusikko, joka on vuodesta 1980 lähtien ärsyttänyt, järkyttänyt ja ihastuttanut Suomen kansaa lauluillaan ja romaaneillaan. Kauko Röyhkän ensimmäinen albumi Steppaillen (1980) on suomalainen rock-klassikko, ja romaani Kaksi aurinkoa oli Finlandia-palkintoehdokkaana vuonna 1996.

Röyhkä on kirjoittanut myös muun muassa elokuvakäsikirjoituksia, tv-draamaa, kolumneja ja levyarvosteluita. Vuonna 1995 Röyhkä sai Suomi-palkinnon ja vuonna 2009 valtion taidepalkinnon. Tämä monipuolinen lahjakkuus ei osoita hyytymisen merkkejä.

Osta liput logo

HYVÄÄ RUOKAA JA JUOMAA

PenttariKlubilla on mahdollisuus nauttia ainutlaatuisesta ruokaelämyksestä, jonka tarjoilevat Sylvi Pop Up feat. Ida & Santeri. Upea menu pohjautuu paikallisiin raaka-aineisiin. Huomaathan että menu tulee tilata ennakkoon – varmista ettei annoskateus pääse PenttariKlubilla iskemään!

Menu

“Suo, kuokka ja Jussi”

eli pieni urjalalainen metsäeväs

lahnasta, piimästä ja rukiista

****

Honkolan katajaista hirvimakkaraa,

kesäperunasalaattia villiyrttivinegretillä

ja puolukkakapriksilla ryyditettynä, 

puolukka-aïolia

***

Tilan hunajakakkua,

koivunlehdellä maustettua

mascarponemoussea

Hinta 25 €

Menu on laktoositon. Menu on saatavilla myös vegaanisena ja gluteenittomana, tällöin ostettuasi menun ota yhteyttä viimeistään 29.7. mennessä info@sylvi-tyyne.fi.

Menu on tarjolla PenttariKlubilla, ja nautittavissa haluamanasi ajankohtana klo 19-22 välisenä aikana.

Menut myynnissä osoitteessa www.lippu.fi (hinta 27,50 + tilausmaksut (alk. 1,50 € /tilaus) sekä K-Supermarket Marissa (Tampereentie 1, Urjala). Menuja on saatavilla rajoitetusti, joten ostathan omasi jo tänään. Menut ovat myynnissä 3.8. klo 16 saakka.

Huomaathan että menun lunastamisen lisäksi sinulla tulee olla lippu myös PenttariKlubille. PenttariKlubin lippuja on myynnissä osoitteessa lippu.fi sekä Urjalassa ravintola Onnellisessa.


ILMAINEN BUSSIKULJETUS

PenttariKlubille Honkolan kartanon Valkoiselle navetalle pääsee myös maksuttomalla bussikuljetuksella!

Aikataulut

Lähdöt Matkahuollosta (Tampereentie 4)

klo 18.45, 19.20, 20.20

Lähdöt Nuutajärveltä (Hotellin edestä)

klo 20.00

Lähdöt Honkolasta

22.00 Honkolan kartano-Urjala – Nuutajärvi

23.00 Honkolan kartano-Urjala

23.30 Honkola kartano-Urjala

00.00 Honkolan kartano-Urjala – tarvittaessa Nuutajärvi

👉 Kaikki ajat ovat noin-aikoja – älä jätä saapumista viime tippaan.

👉 Paikkoja kuljetukseen ei voi varata ennakkoon, vaan bussiin pääsee saapumisjärjestyksessä.

👉 Kuljetukset on tarkoitettu ainoastaan PenttariKlubille suuntaaville

👉 Sekä busspysäkiltä että pysäköintialueelta on n. 100 m kävelymatka PenttariKlubille. Rakennuksen viereen pysäköinti on mahdollista. mikäli sinulla on liikuntaesteisen pysäköintitunnus.